Om Bikes AS Trondheim

Midt-Norges største senter for salg av brukt H-D.  Kun lav km.  Ikke betal for masse km andre har kjørt !

Hos oss er det  gratis bilparkering

Eiere og ansatte i BIKES AS – Trondheim har lang fartstid i mc-miljøet. Ansvarlig for salg av deler er Børge, mens Bjørn tar seg av salg av sykler. Han skaffer hva det skal være !
På verkstedet er det Fredrik og Johnny som råder grunnen, sammen med RB’n. Fredrik og RB’n  er fagutdannet og har årevis HD- erfaring og spesialutdanning hos Harley-Davidson Company.  Johnny bistår både på verkstedet og med delesalget. Janne er kundemottaker for verkstedet og andre produkter og tjenester.

‘Kan du bare fikse…?”  Harley-Davidson, som andre moderne motorsykler, stiller mekanikerne overfor store utfordringer.  Regner med at du også går til en kirurg om du trenger en operasjon?? Våre mekanikere har fagbrev og spesialutdanning på Harley-Davidson.

I tillegg til syklene vi legger ut på Finn.no samarbeider vi med noen av de største leverandørene i DALLAS og DAYTONA av brukt H-D. Sjekk websidene deres og fortell oss hvilken sykkel du vil ha et uforpliktende pristilbud på, levert ferdig og registrert til deg. Sjekk:

https://integritypreowned.com/

https://www.dreammachinesoftexas.com/